Prangervej 42 - DK-7000 Fredericia
+45 93 96 06 00
cs@computercare.dk

OM COMPUTER CARE

IT Business as usual

Vi har kompetencer inhouse, som spænder bredt.

Computer Care er et IT firma som er i stand til at håndtere IT behovet fra analyse og strategi til implementering af hosting, it support, hardware, website og eksekvering af kunde specifikke løsninger.

På det strategiske område udvikler vi løbende nye teknikker, som matcher de forskellige problemstillinger, vores kunder møder os med.

Det er utroværdigt at basere sig på en enkelt filosofi – der skal hele tiden tænkes nyt.
Vi har gode erfaringer med at opbygge særlige processer, som ikke blot inddrager os selv og vores kunder, men også andre interessenter i løsningerne. Den slags giver ofte mening, men vi er altid søgende i forhold til proces og metode, og nye indfaldsvinkler er altid i spil, når vi starter et projekt op. Nytænkende er et begreb som gennemsyrer alle hjørner af vores virke. Rådgivning, strategi og implementering er basiskompetencer, som vi har arbejdet med i mange år. Udvikling af avancerede it-løsninger er også vores hjemmebane, og vi står bag udviklingen af flere unikke løsninger. Special tilpasset hosting løsninger er et hjertebarn for os – vi har mange løsninger på bagen – og vi er i dag en kompetent, innovativ og kvalitetsbetonet sparringspartner indenfor dette område.

Målet er altid det samme, nemlig at skabe resultater, der er befordrende for vores kunder.

Samarbejde om forandring

Som leder skal du håndtere forandringer. Det kan fx være omformning af virksomheden i forhold til nye muligheder på markedet, omstrukturering for at forbedre driften eller at reagere på nye regulativer og risici. Alle forandringer kræver en hurtig, velafprøvet og agil reaktion, som sikrer, at de rigtige mennesker, processer og teknologier er på plads for at opnå maksimal performance, uanset, de konkurrence mæssige og økonomiske forhold.

Hos Computer Care har du adgang til al den nødvendige ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse, fremme omsætningen, forbedre effektiviteten og blive mere agil. Computer Care er blandt de førende, erfarne end-to-end it-service- og virksomhedsrådgivningsselskaber. Hos os finder du de kompetencer og den størrelse, der kræves for at kombinere tværindustriel, driftsmæssig og teknologisk ekspertise til at håndtere forandringer og få en vedvarende performance for virksomheden. Vi har en unik tilgang til rådgivning – vi lytter til vores kunder og innoverer sammen med dem for at sikre vedvarende succes.

Kontakt os allerede idag