itDu er ikke den første – Vi udfører årligt Mere end 2000 Privat besøg.

Hvad enten det drejer sig om virus angreb, enheder der ikke starter op, defekt skærm så kan du trygt overlade dit problem til os, vi har mere en 20 år erfaring og ekspertise indenfor IT Support. Samtidig lægger vi stor vægt på en effektiv og hurtig behandling af problemer, og bl.a. derfor benytter vi os af den nyeste teknologi både internt i virksomheden og ved ekstern kommunikation. Vi står stærkt på vores priser, som vi mener ingen andre kan matche… Se priser her

Vi løser dine it problemer på et niveau hvor du kan forstå hvad vi laver og ikke bare ad-hoc og så er vi væk igen, at forstå problem stillingen, og løse den er en selvfølge hos os.

Samtidlig kan vi være behjælpelige med total løsninger indenfor levering installering af ny pc, og overførsel fra gammel hardware, se i menuen “ny computer”

Vi er i stand til at yde en personlig og kontinuerlig rådgivning, samt at vi til enhver tid er i stand til at levere service til en konkurrencedygtig pris. Så simpelt er Computer Care’s idegrundlag. Vi ved vi er specielle, men vi er det på en god måde. Vi rådgiver udfra kundens behov og leverer gerne det, kunden specificerer. Vi er ikke “gift” med noget specifikt hard- eller softwaremærke. Det sikrer en objektiv rådgivning, da vi ikke er indtjeningsafhængige af hverken soft- eller hardware.

Vores målsætning ?

Vi vil være DK´s foretrukne leverandør af IT-løsninger.

 

Kontakt os allerede idag